Arkitektur

Gillar kontraster när jag arbetar. Liksom jag verkligen gillar att åka i väg och fota vackra landskap runt om i världen så tycker jag nästan att det är lika skoj att fota snygga/fula/koola byggnader när jag får möjlighet. I Veckan så har jag varit ute 2 i stan för att leta objekt att fota till en serie bilder jag håller på att skapa. Nedan har ni några av de färdiga alstren som kommer att finnas med i den ständigt pågående serien kallad ArchiiSeries.

 

Julklappar!

Julen närmar sig med stormsteg, och vad passar bättre än att ge bilder på sina barn till era nära i jul?

Jag har fortfarande lite tider kvar innan jul, så vill du ge dina nära en personlig klapp i år passa på.

Vi fotar hemma hos mig, både i naturligt ljus (om vädret tillåter) samt i min lilla hemmastudio.

Nedan ser du bilder på familjen Pettersson som var hos mig igår eftermiddag för att föreviga barnen på bild.

Hör av er till mig om ni är intresserade, just nu har jag rabatt (1500kr) för 20st bilder både högupplöst/web som ni får skickat till er digitalt max 3 dagar efter fototillfället.

Först till kvarn!

/Calle

Höstbilder

Hösten är verkligen någonting speciellt för mig, gillar tidiga dimmiga höstmornnar med alla färger på träden. Tog med mig familjen på en utflykt i lördags och tog lite bilder till hemsidan.

 

Så vill du/ni passa på att ta bilder på familjen så är det läge att göra det nu, innan alla löv försvinner från träden.

 

 

Pernilla&Anders

.:PERNILLA&ANDERS:.

2013.08.31
Ivögården

Min gode vän Anders och hans vackra fästmö Pernilla gifte sig förra helgen. Vädret blandade och gav denna dag, först strålande sol sedan molnigt under före-vigseln bilderna innan solen sprack upp lagom till vigseln, för att sedan tokregna strax efter att vigseln var avslutat. En dag/kväll fylld med värme och kärlek vilket jag hoppas syns på bilderna under som är tagna av mig och min fästmö Josefin.

Stort lycka till till er båda framöver!

__________________________________________________

My good friend Anders and his beautiful Fiancée Pernilla got married last weekend. The weather was a real contrast this wedding day. First we had sunshine, then when it was time for the pre-wedding shots it was cloudy all the way til the ceremony started when the sun broke through again. And when it was all over the sky opened raining cats and dogs. A day/night that was filled with warmth and love which I hope shines through in the shots below.

Best of luck to you both, love ya! 

Hugs
Calle