Pernilla&Anders

.:PERNILLA&ANDERS:.

2013.08.31
Ivögården

Min gode vän Anders och hans vackra fästmö Pernilla gifte sig förra helgen. Vädret blandade och gav denna dag, först strålande sol sedan molnigt under före-vigseln bilderna innan solen sprack upp lagom till vigseln, för att sedan tokregna strax efter att vigseln var avslutat. En dag/kväll fylld med värme och kärlek vilket jag hoppas syns på bilderna under som är tagna av mig och min fästmö Josefin.

Stort lycka till till er båda framöver!

__________________________________________________

My good friend Anders and his beautiful Fiancée Pernilla got married last weekend. The weather was a real contrast this wedding day. First we had sunshine, then when it was time for the pre-wedding shots it was cloudy all the way til the ceremony started when the sun broke through again. And when it was all over the sky opened raining cats and dogs. A day/night that was filled with warmth and love which I hope shines through in the shots below.

Best of luck to you both, love ya! 

Hugs
Calle